С първия си сезон Стюардесата предизвика доста шум около себе си и

...
С първия си сезон Стюардесата предизвика доста шум около себе си и
Коментари Харесай

Кейли Куоко изглежда готова за трети сезон на Стюардесата

С първия си сезон  " Стюардесата " провокира много звук към себе си и се оказа един от сполучливите сериали на HBO.

Което, несъмнено, напълно разумно докара и до появяването на втори, въпреки и да бе в началото умислен като лимитиран сериал. Иначе казано, каквото би трябвало да се случва се случва в първия сезон.

Но сценаристите и продуцентите въпреки всичко съумяха да измислят нова история, която съгласно тях си коства да бъде разказана, с цел да може да има и втори сезон. И в този момент няма по какъв начин да не се повдигат въпросите за трети.

Ако зависи единствено от Кейли Куоко обаче, подобен няма да има. Пред People актрисата, която влиза в основната роля в " Стюардесата ", споделя, че за нея самолетът е кацнал. Уточнява, че има интерес сериалът да бъде удължен с най-малко още един сезон.

Куоко не изключва изцяло опцията още веднъж да се кача на борда, само че е сигурна, че не желае това да се случва незабавно. Просто желае да се увери, че почитателите на сериала ще имат време още веднъж да се развълнуват, а не да се усещат притиснати от излизането на нов сезон.

Кейли Коуко счита, че във втори сезон са разказани доста истории и в действителност ще бъде мъчно да се откри метод още такива, които си костват, да бъдат измислени, с цел да има и нов сезон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР